Тренинг на фризби

Тренинг на фризби тимот на СЕПУГС Васил Антевски ‪заедно со професионален тренер од Велика Британија Феликс Шардлоу


ЛИНК ДО СЛИКИ ВО ВРСКА СО ОВАА НОВОСТ