Претставници на International Balkan University (IBU)

Претставници на International Balkan University (IBU) ги претставија можностите за студирање пред матурантите од СЕПУГС Васил Антевски ‪#‎Дрен‬


ЛИНК ДО СЛИКИ ВО ВРСКА СО ОВАА НОВОСТ