Во посета на СЕПУГС Васил Антевски заменик министерот за образование и наука Спиро Ристовски

Во посета на СЕПУГС Васил Антевски ‪заменик министерот за образование и наука Спиро Ристовски каде беше означен почетокот на обуките за користење на интерактивни современи наставни методи и техники во средното образование


ЛИНК ДО СЛИКИ ВО ВРСКА СО ОВАА НОВОСТ