Матуранти од СЕПУГС Васил Антевски дел од емисијата „Во недела попладне“ каде ги презентираа активностите во врска со Матурската парада 2016


ЛИНК ДО СЛИКИ ВО ВРСКА СО ОВАА НОВОСТ