Aктивности за борба против говор на омраза

Ученици од СЕПУГС Васил Антевски дел од Обука за развивање на активности за борба против говор на омраза организирана од Дирекција за Заштита на Личните Податоци и Центар за Интеркултурен Дијалог поддржана од Мисија на ОБСЕ во Скопје.


ЛИНК ДО СЛИКИ ВО ВРСКА СО ОВАА НОВОСТ