novost

Патронен празник на нашето училиште


novost

Реконструкција на прозорците во СЕПУГС Васил Антевски ‪Дрен‬


novost

Ученикот на генерација од СЕПУГС Васил Антевски ‪Дрен Лазе Ѓорѓиев‬


novost

Ученици од СЕПУГС Васил Антевски во посета на комапнијата за поштенски услуги Федекс

Ученици од СЕПУГС Васил Антевски во посета на комапнијата за поштенски услуги Федекс


novost

Матуранти од СЕПУГС Васил Антевски дел од емисијата „Во недела попладне“

Матуранти од СЕПУГС Васил Антевски дел од емисијата „Во недела попладне“ каде ги презентираа активностите во врска со Матурската парада 2016


novost

Во посета на СЕПУГС Васил Антевски ‪заменик министерот за образование и наука Спиро Ристовски

Во посета на СЕПУГС Васил Антевски заменик министерот за образование и наука Спиро Ристовски каде беше означен почетокот на обуките за користење на интерактивни современи наставни методи и техники во средното образование


novost

Претставници на International Balkan University (IBU) ги претставија можностите за студирање пред матурантите од СЕПУГС Васил Антевски

Претставници на International Balkan University (IBU) ги претставија можностите за студирање пред матурантите од СЕПУГС Васил Антевски


novost

Тренинг на фризби тимот на СЕПУГС Васил Антевски заедно со професионален тренер од Велика Британија Феликс Шардлоу

Тренинг на фризби тимот на СЕПУГС Васил Антевски заедно со професионален тренер од Велика Британија Феликс Шардлоу


novost

Саем на книгата во СЕПУГС Васил Антевски


novost

Ракометарите на RK Vardar во посета на СЕПУГС Васил Антевски


novost

Ученици од СЕПУГС Васил Антевски во посета на Основен суд Скопје 2


novost

Ученици од СЕПУГС Васил Антевски дел од работилницата организирана од Mit University Skopje

Ученици од СЕПУГС Васил Антевски дел од работилницата организирана од Mit University Skopje


novost

Наградените од СЕПУГС Васил Антевски на МАССУМ 2016

Ученици од СЕПУГС Васил Антевски дел од Обука за развивање на активности за борба против говор на омраза организирана од Дирекција за Заштита на Личните Податоци и Центар за Интеркултурен Дијалог поддржана од Мисија на ОБСЕ во Скопје.


novost

Презентација на условите и можностите за студирање кои ги нуди Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“

Презентација на условите и можностите за студирање кои ги нуди Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ пред матурантите од СЕПУГС Васил Антевски


novost

Тренинг на Фризби тимот на СЕПУГС Васил Антевски


novost

Ученици од СЕПУГС дел од натпреварите организирани од Младинската асоцијација

Ученици од СЕПУГС Васил Антевски дел од натпреварите организирани од Младинската асоцијација на средни стручни училишта на Македонија