Односи со јавноста

Благодарност до Француски институт во Скопје и Француската Амбасада

Благодарност до Француски институт во Скопје – Institut français de Skopje и Француската Амбасада за возвратната посета на училиштата од регионот Auvergne – Rhone -Alpes и училиштето Leonardo Da Vinci

Нашата ученичка Сара Јованова од II-11 паралелка освои прво место во категоријата за средно образование на објавениот конкурс од Народна банка и Министерство за финансии по повод Светскиот ден на штедењето – 31 Октомври

На објавениот конкурс од Народна банка и Министерство за финансии по повод Светскиот ден на штедењето – 31 Октомври, нашата ученичка Сара Јованова од II-11 паралелка освои прво место во

Донација на 10 садници од Националната Агенција за европски образовни програми и мобилности

Благодарност до Националната Агенција за европски образовни програми и мобилности за донацијата на 10 садници. За таа цел учениците од нашето училиште изработија еколошки пораки со цел подигнување на свеста

Втор настан по повод „Јустинијановите приказни“

На вториот настан по повод „Јустинијановите приказни“ нашето училиште доби покана од Правниот факултет ,,Јустинијан први,, да присуствува на овој настан, на кој своите спомени од факултетските денови и животни лекции

Патронен празник на нашето училиште

Денес се одбележа патрониот празник на нашето училиште кое гордо го носи името на истакнатиот македонски револуционер и учесник во Народноослободителната борба, Васил Антевски – Дрен. Празникот се одбележа свечено