ИМАТЕ САМО УШТЕ ЕДНА МОЖНОСТ ДА СТАНЕТЕ ДЕЛ ОД НАШАТА ОБРАЗОВНА ИНСТИТУЦИЈА, А СО ТОА И ДЕЛ ОД ИДНАТА ЕКОНОМСКА И ПРАВНА ЕЛИТА!
ТРЕТОТО ЕЛЕКТРОНСКО ПРИЈАВУВАЊЕ е на 28.06.2022, а доставувањето на документите на 29.06.2022.
ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *