По повод Европскиот ден на правдата, на 25.10.2023, група ученици од трета и четврта година од нашето училиште СЕПУГС „Васил Антевски – Дрен“ го посетија Управниот суд на Република С. Македонија. Говор одржа Претседателот на Судот, а нашите ученици имаа можност да се запознаат со работата на судот, како и да присуствуват на судење.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *