На вториот настан по повод „Јустинијановите приказни“ нашето училиште доби покана од Правниот факултет ,,Јустинијан први,, да присуствува на овој настан, на кој своите спомени од факултетските денови и животни лекции стекнати во нивниот професионален развој ги раскажаа поканетите гости:
  • г-ѓа Наташа Трпеноска, адвокатка
  • г-дин Горан Михајловски, новинар
  • г-ѓа Кристина Атовска, новинарка
На овој начин се оствари поблиска соработка меѓу поканетите гости и нашите ученици како идни студенти на Правниот факултет На настанот присуствуваа проф.Снежана Бриндевска, проф.Ангела Динева и ученици од трета и четврта година како претставници од СЕПУГС ,,Васил Антевски-Дрен,,

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *