Благодарност до Француски институт во Скопје – Institut français de Skopje и Француската Амбасада за возвратната посета на училиштата од регионот Auvergne – Rhone -Alpes и училиштето Leonardo Da Vinci за организацијата, на тимот од НА за насоките за споделените искуства од проекти од програмата Еразмус плус и реализација на договорените активности помеѓу француските и македонските училишта во иднина.Унапредувањето на ВОП останува наша примарна цел во интерес на учениците и наставата.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *