Едукацијата на учениците на секое поле е во фокусот на училиштето. Домаќини на работилница на тема “ Приватноста на интернет како човеково право“ под менторство на наставникот Маргарита Поповска Костадиновска а во организација на НВО Common Vallues и Млади Правници, поддржано од неговата екселенција амбасадорот на Кралство Шпанија при РСМ Хозе Луис Лосано Гарсија Отворивме теми за унапредување на соработката меѓу училиштето и училишта од Шранија со кои имаме заеднички мобилности ЕРАЗМУС но и други форми на соработка.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *