Превентивната едукативна кампања “ПЕТАРДИ НЕ , БЕЗБЕДНОСТ ПРЕД СЕ” за справување со опасностите од петарди и пиротехнички средства и оваа година продолжива. Благодарност до Универзитетска клиника за Пластична и реконструктивна хирургија и директор доцент д-р Софија Пејковa како и одговорните на настанот – проф Д-р Елизабета Жоговска Мирчевска, Науч. Сор. Д-р Игор Пеев и Д-р Дарко Алексовски и претставниците од МВР пом.командир Благоја Стојановски и инспектор Теодора М.Јанушева.Одговорноста е дел од младоста и личноста.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *