Предновогодишна хуманитарна забава во нашето училиште организирана од страна на Училишната заедница, е поддржана од наставниот кадар и директорот на училиштето. Училишниот бенд на ДРЕН ги забавуваа учениците и гостите ученици од ООУ “ Драта Стојановска “- Сопиште. Ученичката заедница на штитениците на СОС Детски село истотака им донираа новогодишни пакетчиња.

Нашите ученици покажаа дека во овие денови на дарувања, заедно сите имаме исти желби за Новата 2024 год. Да си посакаме добро здравје, среќа и успеси на секое поле. СРЕЌНО!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *