Воншколска активност со учениците во текот на минатиот викенд во хотел Романтик. Дводневни работилници на тема: “Лажни вести и информации и нивното влијание на менталното здравје“.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *