Фискална едукација на учениците од страна на УЈП, соработка со нашиот партнер во образовниот процес. Теоријата и практиката се дел од успешен образовен процес.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *