Учество во активност “Финализирање и имплементација на системот за следење на кариерите на матурантите од средните стручни училишта и обучени возрасни лица“ – проект финансиран од страна на ЕУ поддржан од МОН.
Иднината на младите во нашата земја е приоритет за сите нас, следење на нивните кариери и успешно вклучување на пазарот на трудот. Проектот продолжува во насока на креирање на идни образовни политики за просперитетна Република С. Македонија.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *