Во чест на одбележување на 30 години воспоставени билатерални односи помеѓу Република С. Македонија и Република Шпанија најдобрите три лога на учениците од нашето училиште беа наградени од страна на амбасадорт на Шпанија во нашата земја неговата екселенција амбасадорот Хосе Луис Лосано Гарсија.

Најдоброто лого го изработи ученичката Теа Јанковска кое ќе се користи во официјалната деловната коресподенција на амбасадата , второ место е логото на ученикот Марко Маријановски и трето место лого изработено од страна на ученичката Ана Попова , ученици од прва година.Благодарност до амбасадорот и неговиот тим за можноста да ја унапредиме иновативноста и креативноста на нашите ученици.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *