ИМАТЕ САМО УШТЕ ЕДНА МОЖНОСТ ДА СТАНЕТЕ ДЕЛ ОД НАШАТА ОБРАЗОВНА ИНСТИТУЦИЈА, А СО ТОА И ДЕЛ ОД ИДНАТА ЕКОНОМСКА И ПРАВНА ЕЛИТА!

ИМАТЕ САМО УШТЕ ЕДНА МОЖНОСТ ДА СТАНЕТЕ ДЕЛ ОД НАШАТА ОБРАЗОВНА ИНСТИТУЦИЈА, А СО ТОА И ДЕЛ ОД ИДНАТА ЕКОНОМСКА И ПРАВНА ЕЛИТА! ТРЕТОТО ЕЛЕКТРОНСКО ПРИЈАВУВАЊЕ е на 28.06.2022, а
Прочитајте повеќе

Финални ранг листи

Правен техничар Економски техничар Техничар за Е-Трговија и Дигитален маркетинг
Прочитајте повеќе

ИНФОРМАЦИЈА ЗА УЧЕНИЦИТЕ КОИ НЕ СЕ ПРИМЕНИ

УЧЕНИЦИТЕ КОИ НЕ СЕ ПРИМЕНИ ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДА СИ ГИ ПОДИГНАТ СВОИТЕ ДОКУМЕНТИ НА 20. и 21.Јуни од 8 до 15 часот.
Прочитајте повеќе

Прелиминарна ранг листа за упис во СЕПУГС „Васил Антевски Дрен“ – Скопје

Почитувани ученици, СИТЕ кои аплициравте за упис во СЕПУГС „Васил Антевски Дрен“ – Скопје, во текот на следните два дена (четврток и петок) треба да ги доставите документите во училиштето
Прочитајте повеќе

Започни со пополнување на апликацијата за упис во средно училиште?

Започни со пополнување на апликацијата за упис во средно училиште? Нарави го тоа денес преку новата платформа за уписи во средно обрзование! ✅ Кликни на линкот ➡️ https://e-uslugi.mon.gov.mk ✅Креирај профил
Прочитајте повеќе

Запиши се во средно образование ДЕНЕС!

Запиши се во средно образование ДЕНЕС! Новата платформа за уписи во средни училишта овозможува брз и едноставен процес. Креирај профил на платформата https://e-uslugi.mon.gov.mk со твојот е-маил од www.schools.mk и започнете
Прочитајте повеќе