Батерија инструменти за професионална организација (БИПО) претставува вид на тест кој можете да го испробате доколку имате дадено Корисничко име и Лозинка од страна на професор кој е дел од Кариерното советување.

Доколку немате членство, а сакате да се тестирате, можете да не контактирате преку формуларот подолу и да напоменете за што не барате, а вашето корисничко име и лозинка ќе биде одредено и дадено од кариерниот советник кој има дозвола да ви овозможи вклучување во системот.