Во пресрет на новата учебна година започна реконструкција на прозорците во СЕПУГС Васил Антевски Дрен.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *