Почитувани ученици, СИТЕ кои аплициравте за упис во СЕПУГС „Васил Антевски Дрен“ – Скопје, во текот на следните два дена (четврток и петок) треба да ги доставите документите во училиштето без оглед на пресметаните бодови на прелиминарната ранг листа, за да се финализира апликацијата за упис на ученици.

Конечната ранг листа ќе биде објавено најдоцна до 12:00 часот на 18.06.2022 година.

Прелиминарни ранг листи

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *