На 01.09.2022г. – четврток – прв наставен ден од учебната 2022/23 година, наставата ќе се одвива по следниот распоред:

ПРВА година…………………………………………….9:00 часот

  • НАПОМЕНА: Учениците од ПРВА година да понесат со себе една мала слика за возниот билет од ЈСП.

ВТОРА година………………………………………… 10:00 часот

ТРЕТА и ЧЕТВРТА година………………………..11:00 часот

ВИ ПОСАКУВАМЕ УСПЕШНА и СРЕЌНА 2022/2023 учебна година!

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *