МАТЕЈ ПЕТРОВСКИ – ПРВЕНЕЦ НА ГЕНЕРАЦИЈАТА 2019-2023 година

Гордост на СЕПУГС ,,Васил Антевски-Дрен’’ – Скопје.

Традицијата продолжува. По тој повод училиштето на ден 14.09.2023 година му подари рачен часовник, а нашиот поранешен ученик г.дин Војдан Карапетковски – успешен бизнисмен, традиционално му подари лаптоп кој ќе му помогне во натамошното академско образование.
Успешната приказна е дел од поврзување на личната амбиција на ученикот, поддршката од училиштето и желбата за мотивација на донаторот поттикнувајќи ги сите ученици да се најдат на патот на успехот.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *