Ученици од СЕПУГС ,,Васил Антевски – Дрен” денес беа во посета на Министерството за правда по повод Европскиот ден на правдата.
Министерот за правда Кренар Лога ги запозна учениците одблизу за работата од надлежност на Министерството за правда, како и за правната помош кои ја нуди оваа институција.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *