Во вторникот, на 12 декември во СЕПУГС Васил Антевски Дрен. Еко Логик “Хаб на истражувачи” заедно со педесетина еко-посветени ученици и нивната професорка Елизабета, зборуваа за некои од најинтересните иницијативи на еко истражувања, мапирања и набљудувања.
Младите економисти од “Васил Антевски” се дел од средношколците од неколку скопски училишта кои ги посети Еко Логик “Хаб на истражувачи” деновиве.
Активностите на Еко Логик “Хаб на истражувачи” се спроведуваат со поддршка на U.S. Embassy / Амбасада на САД

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *