Создаваме иднина заедно! Ученици од прва и втора година од нашето училиште беа дел од работилницата “Пристап до информации справување со лажни информации“ во организација на Програмата за развој на Обединетите нации (UNDP ) Funding Windows. Современиот свет исполнет со опасности од лажни вести ги поттикна нашите ученици на креативен и интерактивен начин да дадат свои предлози, сугестии, мислења и поглед на светот во кој сакаат да живеат.Настанот се одржа на ден 18.12.2023. во хотел Александар Палас. Ментори наставници беа Ќосева Лидија и Радојка Хелман Денковска

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *