💡 🗣 Биди дел од модерен образовен систем кој ти овозможува полесно и побрзо да се запишеш во средно училиште! 📚

👉 Новата и единствена платформа за електронски уписи ќе ти заштеди време и ќе ти го поедностави процесот на запишување.

✅Кликни го линкот кој води до онлајн апликацијатa

➡️www.e-uslugi.mon.gov.mk

 

📢 За првото пријавување на учениците во конкурсниот рок, Порталот ќе биде отворен од 10.06.2022 (10.00 часот). Учениците ќе може да ги пополнуваат своите пријави (апликации) заклучно со 15.06.2022 (најдоцна до 15.00 часот), после што системот ќе биде затворен за аплицирање.
*Овој производ е подготвен во рамки на проектот „Дигитални услуги во сектор образование – фаза 2“, финансиран од Владата на Обединетото Кралство, со поддршка на Британската амбасада во Скопје. Мислењата и ставовите наведени во оваа содржина не ги одразува секогаш мислењата и ставовите на Британската Влада.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *