За првенец на генерација 2018-2022 година се прогласува АНА ТРПЕСКА ученик од IV-13 паралелка. Одлуката стапува на сила од денот на донесување

Документи во прилог:

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *