Промотивна анимација за новиот профил во СЕПУГС „Васил Антевски Дрен“ – Скопје изработена од учениците:

Од II-3

  1. Николија Злаевска
  2. Виктор Златевски
  3. Марко Мицковски

Од II-2

  1. Марија Костадиноска

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *